Az őszi újrakezdés a pihenős-meditálós hónapok után ismét nagy lendületet igényel tőlünk. Ezek a hónapok talán a leginkább aktívak az évben, telve felfrissült energiákkal vágunk bele új terveink megvalósításába. Ősszel még akkor is aktívak vagyunk, amikor pihenünk, ilyenkor friss levegővel, gyönyörű színekkel, feledhetetlen aromákkal csábít a természet: mozgásra, sportra, cselekvésre.

 

Szépségünk is megújul és megváltozik
az őszi hónapokkal, színesebben, változatosabban öltözünk, aktívabban szépítkezünk, ápoljuk magunkat. Még izgalmasabb és vitálisabb lesz az ősz, ha a gyógynövények erejét hívjuk segítségül, melyek a hajápolástól a testápolásig minden téren szépítenek, és támogatnak bennünket.

 

Nem csak a munkában, a természetben, az edzőteremben, vagy jógaklubban is újraindul ősszel a szezon. Még nagyobb igényünk van arra, hogy könnyű, minden nap is használható szépítő szerek lapuljanak fürdőszobánk polcain. Szeretnénk a hajnali indulás ellenére ápoltan belibbenni az irodába, vagy edzés után kilibbenni az edzőterem ajtaján.

Gyógynövényekkel a fitt és fiatalos hajszálakért

Szeretnéd átélni a hajápolás új korszakát? A habsamponok légiesen szépítenek, miközben dús hatóanyagokkal kényeztetnek.


Nyírfa&Moringa hajsampon hab

Egy finom hab, mely selymessé teszi a hajszálakat, és gyengéden tisztítja a száraz hajat is. Minimális terheléssel és maximális hatóanyagfelvitellel éri el látványos szépítő hatását. Bíbor kasvirág kivonattal és moringa olajjal varázsolja erővel telivé, és lágyan suhanóvá a hajszálakat. A MORINGA & JOJOBA HAJFÉNY BALZSAMot javasoljuk a samponozás leöblítését követően, majd a BIO NARANCS-JOJOBA HAJFÉNY SPRAY-t, amely nem csak a kifésülést segíti, hanem elbűvölően fénylővé teszi a hajat!

           

Csalán&szalmagyopár normalizáló samponhab

Egy könnyű samponhab, ha hajlamos zsírosodni a hajad. Szalmagyopár, pálmarózsa, cédrus illóolajjal, B5-vitaminnal gondoskodik róla, hogy hajszálaid végre fellélegezhessenek. Kíméletes tisztító hatóanyagai miatt akár mindennapi használat esetén is meggyőző megjelenést biztosít. A csalán és más gyógynövények hatóanyagai segítik a normalizáltabb állapotot.

           

Apróbojtorján-komló samponhab

A normál és száraz hajszálakat is kíméletesen kényezteti. Komlóval, apróbojtorjánnal, B-vitaminokkal építi egészségessé és ragyogóvá a hajkoronádat, támogatva a fejbőr és a hajszálak egészséges növekedését is. Ezt követően javasoljuk a BIO NARANCS-JOJOBA HAJFÉNY SPRAY használatát, hogy szebb és selymesebben fénylő legyen a hajkoronánk!


Gyógynövényes intim frissesség

Az intim flóránk természetes támogatásra vágyik, szeretnénk olyan gyógynövények erejében fürdőzni, melyek biztonsággal védik és támogatják egészségét. A külső intim területekre a tisztálkodáshoz érdemes speciálisan erre fejlesztett tisztálkodószereket választanunk.

A természetes intim ápolásban széles hatásspektrumú, az érzékeny bőrterületekkel harmóniában lévő, természetes illóolajokat választunk. Ezek - szemben a drasztikus hatással bíró antiszeptikus anyagokkal, mint a triklozán, vagy klórozott vegyületek – szintén hatásosak, ám harmonikusan támogatnak.

         

   Tamanu & Teafaolaj intim mosakodó gél

Az intim területek higiénikus állapotának kialakulását és egyensúlyát támogatja a gyengéden tisztító gél. A kellemes felfrissülést elősegítő kamilla-, orvosi zsálya-, bíbor kasvirág kivonatokkal készülő gél, amely mentholt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és deoaktív összetevőket tartalmazó, szappanmentes gél.