HOGYAN LEGYÜNK ÚRRÁ TERMÉSZETESEN A TÚLZOTT NYÁRI IZZADÁSON? I.

 

Az izzadás és a nyár általában kéz a kézben járnak. Azok számára, akik túlságosan izzadnak, a nyár az év legfélelmetesebb szezonja lehet, mivel zavarónak érezhetik az emelkedő hőmérsékletet, a magas páratartalmat, amik fokozzák az izzadmány mennyiségét.

Az alábbiakban összeállítottunk néhány tippet, amelyek segítenek mérsékelni a fölösleges izzadást, annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki a nyárból. 

Annak érdekében, hogy a dezodor jobb hatásfokkal működjön, időben, a mosakodás után azonnal kenje be a hónalj területét.


Az evés és az ivás is hatással lehet a szervezetünkre az izzadás szempontjából. Bizonyos ételféleségek, mint a koffein, az alkohol, a csípős fűszerek, erősen feldolgozott élelmiszerek növelhetik a mennyiségét, az arra érzékenyeknél. Tehát a nyári kánikulában ajánlott minimálisra csökkenteni a használatukat az átmelegítő fűszereknek is (pl. fahéj, gyömbér).

A nyár remek alkalom az egészségesen frissítő ételek és italok beépítésére az étrendbe. Fogyasszon vízben gazdag ételeket, például gyümölcsöt és zöldséget, hogy kiegészítse a napi vízfogyasztását, támogatva a szervezet megfelelő hidratációját!


A természetes és a szervezet számára egészséges mértékű izzadást nem gátló, hanem szagsemlegesítő un. deoaktív hatású pumpás BIOLA dezodorjainkkal zökkenőmentesen nyarat tudhat magáénak.

Az érzékeny, szőrtüsző gyulladásra hajlamos hónalji területekre a BIO REISHI & ECHINACEA KRÉMDEZODOR-t javasoljuk!


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE – BIO MANDARIN DEZODOR


Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő testpermet. A teafa, eukaliptusz, citromfű és citrom illóolaja segíti a higiénikus, dezodorált bőrállapot fenntartását. A jamszgyökér, a kamilla és az orvosi zsálya kivonata támogatja a bőrregenerációt. Alumíniumsóktól, alkoholtól és hajtógáztól mentes bio kozmetikum.


BIOLA – BIO ORVOSI ZSÁLYÁS DEZODOR


Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet. A teafa, eukaliptusz, citromfű és a menta illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.


NATURISSIMO – ÍRISZ KRÉMDEZODOR


alumínium sóktól mentes, alkohol mentes

Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő krémdezodor. A teafa-, eukaliptusz illóolajok és a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az írisz kivonata, az allantoin, panthenol, az E-vitamin és a shea vaj.


BIOLA BÍBOR KASVIRÁG KRÉMDEZODOR


Dermatológiailag tesztelt ✔

Alumíniumsóktól mentes!

 Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató krémdezodor. A bíbor kasvirág és körömvirág kivonata elősegíti a bőrregenerációt. az E-vitaminnal és allantoinnal együtt. A teafa és az eukaliptusz, illóolaja és a mentol támogatja a higiénikus bőrállapot fenntartását.