Amint azt történelmi források is igazolják a gránátalma már i.e. 4000-ben is szerepet játszott az emberek életében. A szimbólikus jelentéstartalommal felruházott gyümölcshöz, a termékenység, a bőség, az örök élet és az egészség jelentése párosul. A különböző részeiből készített bioaktív anyagok, mint a magolaj vagy a préselt leve egyaránt páratlan hatásokkal rendelkeznek, akár belsőleg és külsőleg alkalmazzuk.


Milyen eredményeket érhetünk el azoktól a kozmetikumoktól, melyek tartalmazzák e csodálatos olajat? Milyen előnyökkel számolhatunk a bőrünkre nézve?

-       Fokozza a bőr kollagéntermelését (mely a bőr kötőszövetének szilárdságáért és rugalmasságáért felelős) és csökkenti annak lebomlását, a benne lévő punicinsavnak köszönhetően. Ezzel a bőr öregedésének jeleit, a korai ráncok és finom vonalak megjelenését mérsékli.

-       Fitoösztrogén komponesei révén fokozza a bőr vízmegtartó és regenerációs képességét.

-       Antioxidánsai védik a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól, gyulladáscsökkentő hatásúak, valamint serkentik a sebgyógyulást, azaz bőrregeneráló hatásúak.


A gránátalma magolaja bőrfiatalító hatása révén kerül bele a magas minőséget képviselő anti-ageing hatóanyagokban gazdag BIOLA kozmetikumainkba.

 

BIOLA – BIO GRÁNÁTALMA AGE DEFYING NAPPALI ARCKRÉM

Vitalizáló tulajdonságáról ismert hatóanyagokban gazdag hidratáló arckrém. A bioaktív bőrtápláló olajok, a gránátalma magolaja, valamint a valamint a jojoba olaj támogatják a bőrhám lipid anyagcseréjét. Ezáltal a bársonyos bőrérzet kialakulását segítik. A bőr újrastruktúrálódását, tónusát támogató antioxidáns bioaktív komponensek, a hidratáló aloe és lenmagkivonatokkal az üde és feszes bőrérzet kialakulását segíti elő. Nagyszerű specialistája a bőr öregedést fékező nappali arckrémeknek!

 

NATURISSIMO – GRÁNÁTALMA – ASZÚ NAPPALI ARCKRÉM

Az érett, víz- és zsírhiányos bőr hidratációját elősegítő, bőrtápláló nappali arckrém. Biológiailag értékes gránátalma és szőlőmag olajokat, a környezeti ártalmakból származó szabadgyökök lekötődését elősegítő antioxidáns spárga kivonatot és A-vitamint tartalmaz. A bíbor kasvirág kivonata, a hidratációt és bőrregenerációt támogató aszús szőlőlé és a bőröregedés ellen dolgozó specialistája az alpesi csukóka kivonata a száraz, érett bőr komplex ápolásáról gondoskodnak.