A 30. születésnap mindenki életében fordulópont, minden szempontból! Lehet ez a ráncok elleni harcra való felkészülés időszaka, és mi azt mondjuk, ne késlekedj, hanem tegyél a fiatalosan szép, feszes arcbőröd megőrzéséért már a harmincas éveid elején is!


Miért?

A természetes öregedés elleni harcban előnyben vagyunk, ha már a húszas éveink végén, a harmincas éveink elején elkezdünk gondoskodni bőrünk egészségéről. Az egészséges táplálkozás, arctorna, natúr- és bio szépségápolás….


A legfontosabb a cselekvés! Nézzük meg, hogy mit tehetünk?

  1. TERVEZZÜK MEG BŐRÜNK JÖVŐJÉT! Kérlek fektess be a fényvédő krémekbe! Ez az egyszerű lépés védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, ráadásul a BIOLA orvosi somkóró fényvédő kréme egyben alapozóként is tökéletesen helytáll

  2. HIDRATÁLJUNK, HIDRATÁLJUNK, HIDRATÁLJUNK! A hidratálás a fiatalos bőr titka! A kívülről-belülről szomjazó bőr csak mélyhidratálással állítható helyre. Ilyenkor önmagában nem elég több vizet inni, hanem ezzel párhuzamosan kívülről is hidratálnunk és táplálnunk kell a bőrünket bioaktív hatóanyagokkal. A növényi kivonatok, növényi olajok, shea vaj együttes felhasználásával védenek ezen termékeink a bőr mélyrétegi vízvesztésétől.Természetes kozmetikumokkal még hatékonyabb!

  3. AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD A SZÉPSÉG KULCSA IS! Miről van szó? Mozgás, egészséges táplálkozás, és szabaduljunk meg a dohányzástól, mert annál jobban semmi sem öregíti a bőrt és terheli a szervezet egészséges működését. A haladóknak a szaunát is javasoljuk!

  4. TÖLTŐDJÜNK FEL ÉS NE STRESSZELJÜNK! Egy kis relaxáció, meditáció is sokat számít. A bőrünk is hálás lesz érte, találd meg a Neked legjobb lehetőséget, ami kikapcsol, ellazít, a szépséged érdekében is!

  5. TERMÉSZETES KOZMETIKUMOK AZ EGÉSZSÉGES BŐRMŰKÖDÉSÉRT! Olyan termékeket alkottunk Neked, amelyekben nincsenek kockázatosabb kemikáliák, és tele vannak az egészséges bőrnek jótékony, tápláló, hidratáló, bioaktív összetevőkkel. Dr. Gyovai Viola a tudomány biztonságát és a természet szépítő erejét rejtette az összes receptúránkba - érted, Neked!

Legyen a mai nap a változásé! Indulj a fiatalos, ragyogó bőr felé vezető úton most!

Használj természetes kozmetikumokat, amelyek segítenek megőrizni a bőr fiatalságát, feszességét és ragyogását.