Dr. Gyovai Viola ajánlásával
cégvezető, tulajdonos, okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa


Gyakran felvetődő kérdés, hogy mennyire terhelik az alumíniumsók a szervezetünket. Vajon milyen mennyiségben szívódnak fel és milyen lassan ürülnek ki a szervezetünkből? Kismamák gyakran kérdezik, hogyha alumíniumsós dezodort használnak, akkor vajon mennyire terhelik az anyatejen keresztül kisgyermeküket, mi lesz ennek a későbbiekben a következménye?

Toxikológusok és bőrgyógyászok egybehangzó véleménye alapján, a natúr- és biokozmetikumokban tilos alumíniumsót használni dezodoráló, izzadáscsökkentő anyagként.

A természetes szépségápolás koncepciójában rendkívül fontos szempont, hogy alumíniumsóktól mentesek legyenek az izzadást mérséklő, dezodoráló termékek. Ezt a bio és Demeter ellenőrzéskor, tanúsításkor kiemelten ellenőrzik, hogy sem bázikus, sem savas közegben stabilizált alumíniumsók nem lehetnek a dezodorokban.


Különleges kiemelt tavaszi árkedvezményekkel mutatjuk be natural spray és roll-on dezodorjainkat ebben a hónapban. Nem csak a 0 % alumíniumsó tartalom igaz a termékekre, hanem nagy mennyiségű gyógynövénykivonat csökkenti, mérsékli az izzadást és más gyógynövénykivonatok a szőrtelenített hónaljak területén a gyulladáscsökkentő hatásukról ismert hatóanyagaik által támogatják a bőrregenerációt még az érzékeny bőrön is.

Ma már egyre több ember aggódik amiatt, hogy az alumíniumsók beoldódhatnak a szervezetükbe és fokozott egészségügyi kockázatot jelenthetnek a mellben és az agyban is. A Demeter International e.V által minősített termékeink között egy roll-on típusú bio zsálya fresh krémdezodor és egy „natural pumpás” spray bio mandarin dezodor termékünk is van, mint izzadást mérséklő, dezodoráló termék.


A biokozmetikumaink között a legközkedveltebb dezodorjaink a friss, üde illatú bio jázmin krémdezodor, amely klinikailag is tesztelt bio orvosi zsályás dezodor amely natural spray megjelenítésű, kellemes bőrérzetet elősegítő dezodoráló termék.

A kismamák részére a bőrgyógyászatilag tesztelt bio bíborkasvirág krémdezodor  allergénmentes természetes növényi illóolajokkal készített terméket javasoljuk, amely a bőrregenerációt elősegítő allantoint, bíbor kasvirág- és körömvirág kivonatot tartalmaznak. A természetes megoldások koncepcióját követi a hamamelisz dezodor. Férfiak részére legközkedveltebb a fás illatú, érzékeny bőrre is ajánlott bio szantálfa & tamanu krémdezodor és a szintén „roll-on” típusú ciprus krémdezodor, amely üde friss zöldes illatvilágú.