Borotválkozás – Férfiasan természetesen

 A férfiak arcszőrzetének eltávolítása vagy annak karbantartása az ápolt megjelenés egyik meghatározó eleme. A férfiak bőrét a gyakori, akár mindennapos borotválkozás igen csak megterheli. Bőrpírt, bőfeszülést, égő érzést, apró gyulladt hólyagokat okozva..., nem is csoda, hiszen ez mindennapos mechanikai peelingezéssel is felér!

Amellett, hogy a bőr természetes egészségét megőrizve natúr- illetve bio borotválkozószereket javasolt használni, a borotva minőségére is kiemelten fontos odafigyelni. Az utóbbinál a penge élessége és annak tisztasága a legfontosabb, annak érdekében, hogy a bőr ne sérüljön feleslegesen. Kulcsfontosságú, hogy a penge ne vigyen be a bőrbe gyulladást okozó baktériumokat. Ezért tartsuk tisztán és fertőtlenítsük vagy cseréljük gyakran!


Ahogy a nőknél a szép smink alapja a kellően hidratált, jólápolt bőrfelszín, úgy a férfiaknál is elősegíti a problémamentesebb borotválkozást amennyiben erre gondot fordítunk. Érdemes hetente peelingeket (bőrradírokat) is bevetni annak érdekében, hogy a nem borotvált területen kisimultabb homlok és szemkörnyéki állapotot megalapozzuk.


Az alábbi BIOLA kozmetikumainkkal a könnyed, problémamentes borotválkozást és az arcszőrzet ápolását segítjük elő.


A tündérek kertjéből igazán kellemes ajándék a férfiak bőrére! Még az érzékeny bőrű férfiak is örömmel borotválkozhatnak vele! Bőrkímélő glükozidos tenzidekkel pumpás, hajtógáz nélküli habképzéssel megfelelően puhítja a szőrszálakat. A menta-, eukaliptusz- és vetiver illóolajok illóolajok valamint a menthol segítik a higiénikus bőrállapot fenntartását és az üde bőrérzet kialakulását. A gyulladáscsökkentő hatásáról ismert kamilla és körömvirág kivonata, valamint a tamanu olaja, továbbá az E-vitamin támogatja a bőrregenerációt.


Bőrkímélő glükozidos tenzidekkel pumpás, hajtógáz nélküli habképzéssel megfelelően puhítja a szőrszálakat. A növényi illóolajokból készült parfüm valamint a menthol segítik a higiénikus bőrállapot fenntartását és az üde bőrérzet kialakulását. A gyulladáscsökkentő hatásáról ismert kamilla és körömvirág kivonata, valamint a citromverbéna-, bíborkasvirág-, és aranyvesszőfű kivonta, és a tamanu olaja, továbbá a B5- és E-vitamin támogatja a bőrregenerációt.


A szakállselymesítő és bőrnyugtató hatásáról ismert Tucuma vajat és Moringa olajat tartalmazó szakáll és bőrápoló szer. Szilikon- és paraffinolajat nem tartalmaz. Szintetikus illatanyagoktól, konzerválószerektől mentes termék! Nem, nehezíti el, nem “zsírosítja” a szakáll szőrzetet, inkább fényesebb és puhább less, ami nagy ajándék a partnereiknek!