A feszes és üde bőr titka a hidratálás. Az első érzékelhető változás 25 éves kor körül következik be, amikor is a kollagén kezd kevésbé termelődni a bőrben. Bőrünk a kollagénnek köszönhetően feszes és rugalmas. Fokozatos csökkenésével azonban ezek a tulajdonságok elvesznek.


Bőrünkről minden életkorban gondoskodnunk kell, nem csak akkor, amikor villogni kezd az a bizonyos képzeletbeli piros lámpa. A megfelelő hidratálás a kulcsa annak, hogy bőrünk friss és feszes maradjon, függetlenül attól, hány évesek vagyunk.


“Bőrünk olyan, mint egy virág. Ha nem adunk neki elegendő vizet, elsorvad és kiszárad.”


Pár hasznos tipp, hogyan hidratáljuk az arcbőrünket:

  1.  Legyenek a hidratáló termékek is az ápolási rutin része!
  2.  Figyelj a rendszeres folyadékbevitelre!
  3.  Védd a bőrödet az UV-sugárzástól


Ha a bőröd segítségért kiált, válassz hatékony megoldást!

Ehhez a Naturissimo Mélyhidratáló nappali arckrémét ajánljuk, mely könnyen felszívódó. A benne található makadámia illóolaj segíti a sejtek regenerálódását a bőr hidrolipid rétegének működését. Az avokádó olaj gazdag Omega-3 zsírsav és vitaminok gyulladáscsökkentő hatása mellett “ösztönzi” a bőr kollagén termelését, lassítja a bőr öregedését. A jojobában található viasz szabályozza a felszínre túlzott mértékben ömlő faggyúáradatot, ezért alkalmas szeborreás bőr kiegyensúlyozására. Használatával csökkenthető a diszkomfortot okozó fényesség.

Még több arcápolási termékeinkért nézz szét kategóriánkban.