Menü
Bevásárló kosaram

Hírek RSS Feed

27 Jun Hamarosan újra készleten a bio fizikai fényvédőink!
teszt 0 42
Kedves Vásárlóink! Habár mi mindent megpróbáltunk, sajnos most nem jött össze, de szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy rajtunk kívülálló okok miatt nem elérhető jelenleg a BIO fizikai fényvédőink egy része (itt linkeljük a kategória weboldalát). A j..
10 May Szemkörnyékápolás a BIOLA speciális kozmetikumaival // workshop Szegeden Dr. Gyovai Violával
teszt 0 315
Ismerkedj meg a natúrkozmetikumok csodálatosan szépítő hatásának titkaival és felhasználásának fortélyaival!A professzionális felhasználásra készülő, magas bioaktív hatóanyagtartalmú és éppen ezért látványosan és természetesen szépítő Naturissimo Pro..
19 Apr Előadás Budán a Demodex atkáról és a zsíros bőrről.
0 471
COSMOS Standard minősítésű, dermatológiailag tesztelt bio arckezelés.Demodex atkával érintett bőrterület kozmetikai kezelése DX termékcsaláddal. Az aknés bőrön felszaporodott demodex atka által okozott tünetek és kozmetikai megoldások.Mi az a demodex..
29 Mar Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott...
0 1091
Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott a Szépész Kupa Országos Versenyen 2022. évben.Vásárolja meg Ön is erre a linkre kattinva a versenyzők által használttermékeket közvetlenül a Gyártó cég webáruházából!..
24 Mar A SOKAT HALLOTT ANTI – AGEING A BŐRÁPOLÁSBAN DE MIT IS TAKAR EZ PONTOSAN?
0 998
Ahhoz, hogy az évek múlásával is jól nézzünk ki és jól is érezzük magunkat a bőrünkben, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testedzés mellett a következetes természetes bőrápolás az, amire szükségünk van. Mi is pontosan az öregedésgátlás, azaz ..
07 Mar BIOLA Professionals - Szakmai konzultáció és gyakorlati bemutató Dr. Gyovai Violával!
0 1330
Kozmetikusok figyelem!Szeretettel meghívunk benneteket a BIOLA szakmai konzultációval egybekötött kezelési bemutatójára.Ennek központi témája a zsíros-problémás bőr natúr-kozmetikai kezelése lesz.Az előadás része: a komplex kezelési program elméleti ..
Tételek: 1 - 6 / 21 (4 oldal)