Menü
Bevásárló kosaram

BIOLA - BLOG RSS Feed

02 Jun Miért ráncosodik a bőr az életkorral?
Livi 0 748
Mi a legjobb mód ennek a folyamatnak a lassítására vagy megelőzésére? Ha fontos számodra a megoldás olvass tovább! A mimikai ráncok kialakulásában szerepet játszó tényezők közé tartozik legjellemzőbben a genetika, a test múlékonysága folytán az örege..
19 May Vigyázat! Várakozást felülmúló terméktapasztalat!
Livi 0 313
Néha mi magunk is elámulunk, hogy a ránctalanító készítményeink milyen fantasztikus élményeket okoznak! Nagyon fontosak számunkra a BIOLA kozmetikákba járó vendégeink, és a webshopon a vásárlóink tapasztalatai biotermékeinkkel kapcsolatban. Hiszen cs..
19 May Szemkörnyékápolás - titok a tudomány mögött!
Livi 0 600
Mik az üzleti titkaink? Az első kettő unikális esszenciát most megosztjuk veled!Termékcsaládunk által a természetes szépségápolási módokat preferáló felhasználóink számára, bőröregedésgátló és regeneráló kezelésekhez többféle bioaktív hatóanyagú kész..
06 May Natúr szemránckrémünk élénkítő hatásai
Livi 0 516
A bio szemránckrém használatnak számtalan egészségre gyakorolt hatása van. Hogyan szépüljünk természetesen? Tudtad?Cégünk saját márkás natúr kozmetikumok gyártásával indult el anno, ami mellett napjainkban már biokozmetikum fejlesztéssel is foglalkoz..
26 Apr BIOLA termékek sikere a Business Csajok Közösség Születésnapján
0 527
A BIOLA csapatával a legutóbbi szombaton egy igazán különleges közösség születésnapjáralátogattunk el! A Business Csajok egymást emelő, támogató vállalkozónők közössége,ahol már a BIOLÁ-t is ismerik, szeretik!Köszönjük, hogy veletek lehettünk, a közö..
19 Apr Előadás Budán a Demodex atkáról és a zsíros bőrről.
0 471
COSMOS Standard minősítésű, dermatológiailag tesztelt bio arckezelés.Demodex atkával érintett bőrterület kozmetikai kezelése DX termékcsaláddal. Az aknés bőrön felszaporodott demodex atka által okozott tünetek és kozmetikai megoldások.Mi az a demodex..
Tételek: 1 - 6 / 166 (28 oldal)