Menü
Bevásárló kosaram

Biola hírek és blog

Értesüljön az újdonságokról, tájékozódjon a témáink közt!

BIOLA - BLOG RSS Feed

20 Feb Hogyan ápoljuk a problémás és zsíros bőrt?
Szamosi Martin 0 544
Hogyan ápoljuk a problémás és zsíros bőrt?A zsíros bőr helyes ápolásával nincs nagy esélye a pattanásoknak! Mindemellett segít megőrizni a bőr puhaságát, erősíti a védőréteget és védi a bőrt a kiszáradástól. Sokan szenvednek a faggyúmirigy zsiradékan..
12 Feb Szakmai továbbképzés Budapesten
Szamosi Martin 0 209
2023. FEBRUÁR 22. SZERDA 14:00Februárban új bemutatót indít Oktatási Központunk, amelynek témája:- BIOLA bio anti-ageing szemkörnyékápoló kezelés bemutatása masszázzsal(Ásványokkal)- BIOLA szemkörnyékápolók részletes bemutatásaA bemutató ingyenes!A j..
07 Jan A három leghatékonyabb arckezelés
Szamosi Martin 0 739
A pécsi BIOLIFE biokozmetikában a kozmetikusok és a vendégek véleménye szerintSokan kérdezitek, milyen kezelést ajánlunk? Összegyűjtöttük azt a 3 kedvenc arckezelést, amit leggyakrabban végzünk.AZ ABSZOLÚT GYŐZTES! #1 – BIO VAGY NATÚR ŐSSEJTES ANTI-A..
02 Dec Legyen a természet a kozmetikusod!
Szamosi Martin 0 327
12 érv a BIOLA biokozmetikumai mellett! 1. Magas hatóanyagtartalom, látványos hatás! A termékeink mezőgazdasági alkotóinak több, mint 90%-a ellenőrzött ökológiai termelésből származik.2. Támogatod a hazai kisvállalkozásokat! Hazai fejlesztés, Dr. Gyo..
22 Nov Város vs. Bőr
Szamosi Martin 0 333
A városi levegő szennyezettsége a bőrünkre is negatív hatással van, mivel mitesszer és pattanás könnyen kialakulhat rajta.Az őszi és téli hidegben még inkább ki van téve ennek a veszélynek bőrünk. A kinti hideg és a benti meleg levegő kontrasztja mia..
22 Nov Miért van szükség borotválkozó gélre vagy habra?
Szamosi Martin 0 278
Minden egyes borotválkozás előtt alaposan bekenjük arcunkat borotvagéllel vagy borotvahabbal. De gondolkodtunk már rajta, hogy vajon miért? Miért van szükség arra, hogy borotválkozás előtt borotvagélt használjunk? A válasz igazán egyszerű: a bőr és a..
Tételek: 1 - 6 / 179 (30 oldal)