Babáknak & mamáknak a BIOLA Biokozmetikai Kft.-től
Dr. Gyovai Viola ajánlásával
cégvezető, tulajdonos, okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa

Minden családnak a legfontosabb, hogy kisgyermekeik egészségét megőrizzék és megóvják gyermekeik bőrét a környezeti ártalmaktól. A toxikológiai kutatások ma már egyértelműen igazolják, hogy az allergének könnyen okoznak bőrpanaszokat és többségük nagyon lassan ürül ki a bőrből. Nagy segítséget jelentenek a választásban, hogyha a babaápoló termékek dermatológiailag/klinikailag teszteltek, továbbá, ha natur- vagy tanúsított bio termékek.


Minden babaápoló termékünk dermatológiailag azaz klinikailag tesztelt. Ez biztonságot ad a babaápolás során az édesanyáknak és édesapáknak egyaránt.
Nem csak reklámfogás és nem csak ígéret a Bio gyógynövénytartalom, hanem tanúsított ökológiai termesztésből származó hatóanyagokban gazdagok termékeink.
Számos szakcikk és vizsgálat számol be arról, hogy az S.L.S. tartalmú fürdetők és hajmosószerek használata következtében megnőtt a gyermekeknél is a bőrgyógyázati problémák kialakulásának kockázata.

Örömmel és boldogan fürödnek a kisgyermekek a BIO, S.L.S. mentes babafürdetőinkkel. A szülőknek pedig megnyugvást jelent, hogy a kisgyermekeke bőrét is erősen zsírtalanító szárító anyagoktól mentes termékekkel tisztíthatják.


Sajnos Magyarországon nagyon kevés féle S.L.S. mentes babafürdető kapható, ezért is ennyire közkedveltek a natúr és bio babaápoló termékeink.

A termékeink paraffinolaj és parabén mentesek is és az érzékeny bőrű kisgyermekek számára is alkalmasak, amelyet a dermatológiai tesztek vizsgálati eredményei is igazolnak. A nagy mennyiségű gyógynövény kivonat már a fürdetés során is elősegíti a bőrregenerációs folyamatokat és mosolygósan kellemes érzést nyújt a kisgyermekeknek.


A kisbabáknak és kisgyermekeknek varázslatosan kellemes érzés az S.L.S. és S.L.E.S. mentes babafürdetők használata. A babaápoló termékek parafinolajaktól és parabénektől mentesek, valamint biotermékekben is megengedett gyengéd konzerválószereket tartalmaznak. A termékeink GMO anyagoktól mentesek!
Szenzációs élmény megtapasztalni, hogy gyermekünk bőre nem viszket és örömmel játszanak ahelyett, hogy kényelmetlenül vakaróznának.
A gyermekek kitörő örömmel pancsolnak és élvezik a babafürdetők kellemesen üdítő illatát. A natúr babaápoló termékeinkben több mint 10%-nyi bio mezőgazdasági termelésből származó gyógynövénykivonat segíti a bőrregenerációs folyamatokat.


bio babaápoló termékek esetén 90%-nyi mezőgazdasági alkotó 95%-a ökológiai termesztésből származik ezért növényvédő szer maradványoktól a biokozmetikai feltételrendszereknek megfelelően – mentesek.
legjobb bababfürdetőink: a bio tanúsított levendulás babafürdető és az érzékeny bőrre különösen ajánlható calendula babafürdető, valamint reishi & bíbor kasvirág babafürdető.
A levendulás babafürdető-ből utazáshoz praktikusan kis 35 ml-es kiszerelésben is kapható. Kellemesen ellazít az egész napos programok után a levendula aromaterápiás hatása a gyermekekben is oldja a feszültséget és segíti a mesés álmokat.

Nagy sikert arattak a natural és bio popsikenőcseink, amelyek közül a herbal baba popsivédő krém  a legközkedveltebb.
tejfogacskákat ápoló termékeink flourid és triclosan mentesek. A fogápoló géljeink használatával öröm a mindennapos fogmosás szokásának kialakítása.
A „pingvines” jelöléssel ellátott herbal baba balzsam is nagyon közkedveltté vált, mert nem csak az időjárás ártalmaitól óvja a kisbabákat, hanem egy bőrtápláló bőrregenerációt elősegítő krém is egyben.
vízhiányos érzékeny bőrű kisbabák testápolásához natural és bio bőrápoló olajokat javaslunk és a hidratációt bőrtápláló hatóanyagokban gazdag „lovacskás” jelöléssel ellátott ligetszépe testápoló-t.
Könnyek nélkül örömmel történik a hajmosás és csökken az esélye a koszmósodásnak is a „majmocskás” jelölésű Herbal baba samponnal.


Mamáknak: 
Az anyukáknak elsősorban a terhességi csíkok, stria-k enyhítésére, a bőr struktúrájának megerősítésére javaslunk termékeket, valamint az anyatejes táplálás időszakában, az első fogacskák megjelenésekor a bio Mammy mellápoló balzsamot javasoljuk.
A természetes gondoskodás lényeges eleme, hogy a terhesség és az anyatejes táplálás időszakában az anyukák kerüljék az alumíniumsó tartalmú dezodorokat ezért ajánljuk többek között a Bio bíborkasvirág krémdezodorunkat részükre.

Az első horzsolásokat a kisgyermekek bőrén könnyebben regenerálja és a bőr regenerációját hatékonyan elősegíti a Bio Centella bőrrregeneráló elixir. Ez az elixir kiválóan bevált az anyukáknak is enyhe bőrpír apróbb horzsolások, konyhában szerzett apróbb sérülések bőrregenerációjának támogatására.