Babafürdőzés a természetesség jegyében 


Szakítsunk ama megrögzött hagyományunkkal, hogy a babákat hatalmas habokban fürdetjük! Azzal a régi beidegződést is célszerű elfelejteni, hogy az tisztít jól ami igazán habzik! Azok a babafürdetők, melyek erősen habzó bőrtisztító anyagokkal készülnek (pl. S.L.S. – Sodium Lauryl Sulfate, S.L.E.S. – Sodium Laureth Sulfate), a bőr első védelmi vonalát a bőrfelszíni hydrolipid rétegét is eltávolítják  károsítják.

Ezt nem lehet egy krémmel pótolni! Ami főleg egy érzékeny bababőrnél, rövid időn belül a bőr kiszáradását eredményezheti, irritációhoz és gyulladáshoz vezetve. Ezzel akár egy ekcémás bőrállapotot is megalapozva.


Az egészséges bababőr kialakulását támogató ápoló növényi olajokat, glicerint, gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövény kivonatokat és bőrkímélő, bőrtisztító detergenseket tartalmazó natúr- és bio fürdetőszerekkel legjobbat tesszük csemeténk bőrével. Ne habozzunk hát, és kényeztessünk gyermekünket a legmegfelelőbb készítménnyel a BIOLA széles választékából. A kicsiknek fejlesztett termékeink teljes mértékben alkalmasak az extra érzékeny felnőtt bőr tisztítására, ápolására is!


BIOLA FOR BABY – CALENDULA BABFÜRDETŐ


Már az első napoktól használható gyengéd bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató E-, B5-vitaminnal és gyógynövények kivonatával készül. Az édeskömény, körömvirág és bíbor kasvirág kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.


NATURISSIMO FOR BABY – GYERMEK ÉS BABA KRÉMHABFÜRDŐ


Kíméletesen tisztítja a kisgyermekek bőrét. A jojoba olaj utánzsírozó hatásán túl az édesgyökér, a mandulatej hidrolizátuma, a B5- provitamin és az allantoin támogatja a hámregenerációt. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.