A természetesen vonzó, életteli szemkörnyéki! Szemkörnyékápolási tippek mindenkinek! Mivel szemkörnyékünk a legérzékenyebb területe az arcunknak, annak megfelelően is kell vele bánni annak érdekében, hogy elkerüljük a korai bőröregedést!


A három igen fontos szempont közül az egyik, a megfelelő sminklemosó így arctej, majd a szemkörnyékápoló kiválasztása, (ami függ az életkorunktól, a bőr aktuális állapotától, az esetleges problémától) valamint a megfelelő krém/gél felvitelének technikája. Mivel a szemkörnyékre kifejlesztett BIOLA termékek nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaznak, elegendő belőlük egy-egy borsónyi pötty amit gyűrűsujjunk legutolsó belső ujjpercére helyezünk,az arctisztítás, a tonizálás, illetve a szérum felvitele után. Majd finom, igen gyengéd “ütögető” mozdulattal a belső szemzug felől haladunk a külső szemzug irányába, az alsó és a felső szemhéjon egyaránt. Arra ügyeljünk, hogy túl közel, a szempillák tövébe ne kerüljön a készítményből, hogy elkerüljük a szembe jutását. Ugyanakkor ne csak egy vékony kis sávot kenjünk be a szemünk körül, különben nem érjük el a kozmetikumunkkal a kívánt feszesítő, ápoló, hidratáló vagy éppen vizenyő csökkentő hatást!


Az Ön szemkörnyéke szépségének szolgálatában, az alábbi nagy hatékonyságú BIOLA készítményeink:


BIOLA – BIO BEARBERRY AGE CONTROL SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL


Az érzékeny, zsíros és kevert bőr szemkörnyéki területére, smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó különlegesen hatékonyan hidratáló és tonizáló szemkörnyékápoló gél. Az argán-, moringa- magolaja, a hyaluronsav és az értékes hibiszkusz-, medveszőlő levél-, ligetszépe-, búzavirág bioaktív gyógynövényi kivonatok támogatják a kisimultabb szemkörnyék állapot kialakulását. Multivitamin komplex támogatja a bioaktív hatóanyagok hasznosulását.


NATURISSIMO – BÍBOR KASVIRÁG SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ


Könnyen felszívódó, smink alá is ajánlott szemkörnyékápoló alacsony zsírtartalmú krém. A szemkörnyék bőrének regenerálódását segítő bíbor kasvirág, a mandulatej hidrolizátuma, a perilla és koriander kivonata a B3-, B5-, C-, E-, A-vitaminokkal hatékony újrastruktúrálódást támogató, bőrtápláló bioaktív összetevők. A hyaluronsav és a kakaóvaj, a szemvidítófű és komló kivonatával a kisimultabb és nyugodtabb szemkörnyéki bőrállapotot segít helyreállítani. Antioxidáns vitaminok és a bíbor kasvirág, szőlő, perilla valamint a homoktövis kivonata és a C-, és Q10-vitaminok elősegíti bőrének megóvását a környezeti ártalmaktól.