Baba-mama sarok: a sebes mellbimbó természetes védelme


A világ egyik legtermészetesebb és legszebb dolga a csecsemő szoptatása, ami messzemenőkig túlmutat a táplálkozáson, egyfajta lelki kapocs is az édesanya és a gyermeke között. Felejthetetlen, csodálatos időszaka a gyermeknevelésnek, amelynek pozitív hozadékai egész életen át kihatnak mind a babára, mind a mamára.

Ugyanakkor kezdetben átmeneti nehézségek is adódhatnak, ami viszont nem indok a szoptatás abbahagyására. Ilyen probléma a sebes mellbimbó, ami legtöbbször az első gyermeknél fordul elő, és leginkább az első hetekben. A mell egész egyszerűen nincs felkészülve ekkora fizikai igénybevételre, aminek következtében kisebesedhet. Elsődleges és leggyakoribb oka a baba helytelen mellre tétele, a gyakorlatlanság okán. De, indítéka lehet a lapos vagy befelé forduló mellbimbó, a baba nyelvfékének rövidsége, vagy akár a bimbóvédő is. Valamint, amire kevéssé gondolunk, az a vegyi szemléletű kozmetikai szerek, egyes krémek és olajok használata is! Semmiképpen ne adjuk fel, és amennyiben nem boldogulunk magunk, vegyük igénybe szoptatási szaktanácsadó segítségét gyermekünk alapvető igénye miatt!

Nagyon nagy segítség ebben a nehéz és egyben gyönyörű időszakban egy természetes összetevőkből álló mellápoló balzsam, ami két szoptatás között fennhagyható a mellen. Segít gyorsabban regenerálni, selymesebbé tenni a mellbimbó érzékeny bőrét, ezáltal gyorsítja a gyógyulást. 


Az alábbi kozmetikai termék megalkotásánál ennek a problémának „orvoslására” fejlesztettük ki bio mellápoló balzsamunkat az édesanyák szolgálatában.


BIOLA: BIO MAMMY MELLÁPOLÓ BALZSAM


Bőrtápláló növényi olajokkal és viaszokkal, valamint bőrregenerációt támogató gyógynövények kivonatával készülő komplex bőrápoló balzsam bármely bőrtípus bőrregeneráló mellápolására. A pisztácia gyantája a megfelelő bőrhigiénés állapotot segíti elő. A bőr regenerációját és védelmét támogató kandilla, tamanu-, jojoba és ligetszépe olajokat, E-vitamint, valamint a körömvirág kivonatát tartalmazza. A kerti katicavirág magolaja pedig gyulladáscsökkentő hatóanyagai miatt értékes a balzsamban.