Piros, égő arc, kivörösödött bőrfelület, kellemetlen viszketés - a rozácea egy olyan bőrbetegség, amely sokak életét megkeseríti.


Ez a gyakran félreértett állapot számos tünettel járhat, beleértve a tartós bőrpírt, az égő érzést és a kitágult hajszálerek láthatóvá válását az arcon. A rozácea gyakran hajlamos súlyosbodni bizonyos körülmények között, mint például az erős napfény, a csípős fűszerek vagy a stressz.


A rozácea kiváltó tényezői között szerepelhet:

Időjárás, különösen a hideg vagy a szél.

Bizonyos ételek vagy italok, például alkohol vagy fűszerek.

Vegyileg formulázott kozmetikumok.

Genetikai hajlam.


Annak érdekében, hogy enyhítsük ezeket a kellemetlenségeket és gondoskodjunk bőrünk egészségéről, fontos olyan termékeket választanunk, amelyek kifejezetten nyugtató, csodálatosan szépítő, bőrregeneráló bio hatóanyagokban gazdagok. Az általunk kínált termékek kizárólag ellenőrzött minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, segítve bőröd nyugtatását és hidratálását.


A rozáceás bőr kozmetikai ápolására, szépítésére, nyugtatására speciális biokozmetikumokat alkotott meg Dr. Gyovai Viola! Ezek közül a legnépszerűbbek a Bio acai-ruta a.r. krém, a Bio kökény arctej és a Szalmagyopár-áfonya nappali arckrém.


Tegyél az egészséges, kiegyensúlyozott bőrért, add le rendelésed még ma!