Biola ageing, a fiatalság életstílusa


 A fiatalság nem egyszerűen a ráncok hiánya, a fáradt arcbőr felfrissítése, vagy az öregedés szemmel látható jegyeinek eltüntetése. A fiatalság életstílus, melyben élheted a mindennapjaid, mindez sugárzó megjelenéssel és ragyogó külsővel társul. Gondolkodj fiatalon és éld a fiatalság mindennapjait. Ez tükröződik bőrödön és láthatóvá válik szépségeden is. Mit tehetsz, hogy elérd a vágyott külsőt? Változtass a gondolkodásodon! Tedd félre az évtizedes korlátozó hiedelmeidet és lépj az aktív, önreflektív szépségtudatosság felé. 


Biola ageing

4 korlátozó hiedelem a szépségedben

A korlátozó hiedelmek saját működésünket érintő tévhitek, melyek a szépséghez való viszonyunkat is meghatározzák. Ezek a hiedelmek automatikusan lépnek működésbe, nem tudunk róluk, mégis aktiválódnak a kiváltó helyzetekben. Nézzünk néhány korlátozó hiedelmet melyek hatással bírnak arra, hogyan gondolkodunk szépségünk, fiatalságunk megőrzéséről. 

1. A fiatalság elmúlik és ezzel biztosan együtt jár az idős kinézet. 

2. A fiatalító kezelés egyszeri, és azonnal látható eredménnyel jár.  

3. A fiatal bőr megőrzésében a szakember aktív a vendég passzív. 

4. A fiatalság külső állapot, mely a bőrön át nyilvánul meg. 


4 BIOLA ageing tipp

1. Életkortól függetlenül bármikor lehetsz nehéz helyzetben, ahogy kirobbanó formában is. Mindez a bőrödön is láthatóvá válik. Elősegítheted a kisimúltabb megjelenésedet bőrtápláló-bőrregeneráló bio hatóanyagokkal teli biokozmetikumainkkal.

2. A fiatalság, mint minden változás időigényes tud lenni. A természet csodás fiatalító erővel, antioxidánsokban, természetes olajokban dús, magas hatóanyagtartalmú BIOLA készítményekkel siet segítségedre. 

3. Légy aktív, vállalj felelősséget bőröd állapotáért. A reggeli és esti szépségrutin ne csak a tisztításról, hanem a fiatalság megőrzését támogató természetes bőrtáplálás lépéseiről is szóljon! 

4. A fiatalos bőr a fiatalos életforma egyenes következménye. Testmozgással, pihenéssel, vitamindús növényi táplálékokkal fiatalítsd tested. A szépségápolásban élj a natúr és bio arcszépítő szérumok, arcpakolások, maszkok tápláló hatásaival.


Biola ageing téli szépségápolási termékajánló


Kevert vagy tág pórusok esetén is a kevert bőrtípusra ajánlott arckrém, a téli időszakban ideális használata. Feszesítő hatású gyógynövények kivonatával készült, támogatja a bőr újrastruktúrálódását. Éjszakai arcápolóként is csodásan beválik.


Vitaminokkal, hyaluronsavval, magnézium és cink ásványi sókkal, olajokkal és gyógynövények tápláló kivonatával, hyaluronsavval támogatja, hogy a szemkörnyéki bőr üdébb és kisimultabb legyen.


Sárga agyagot tartalmaz, támogatja a kevert, vagy vízhiányos, zsírhiányos bőr ápolását. Növényi kivonatai mérséklik a bőr öregedési folyamatait, értékes növényi olajai, és kivonatai a hidratációt és az üde, bársonyos bőr kialakulását segítik.


A BIOLA cég egyik legerősebb szakértője a ránckisimításban ez a szérum. Olyan hatóanyag koncentrátum, amely sokoldalú segítséget nyújt az anti-ageing szépségápolás során. Az antioxidáns vitaminok, hyaluronsav, különleges alga és gyógynövény kivonatok, növényi, és magolajok támogatják az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat. 35 éves kor felett időszerű a használata, mely során megtapasztalhatja látványos szépítő hatását.


A tápanyaghiányos-vízhiányos és a kevert bőr regenerációját elősegítő hatóanyag koncentrátum. A környezeti fényártalmaknak kitett bőr rejuvenálását elősegítő kozmetikai hatóanyag koncentrátum. A vörös áfonya és a japán orchidea stem cells kivonatával együtt hozzájárul az ún. „környezeti stresszt jobban tűrő” bőrállapothoz. Ez azt is jelenti, hogy még a digitális eszközök, halogénlámpák, monitorok, mobiltelefonok okozta fényártalmak kockázatait is csökkenti a bőrben. A fiatalosan feszesebb, vitálisabb bőr kialakulását segíti a japán orchidea stem cells kivonata valamint a mandulatej hidrolizátuma és a multivitamin komplex. Ezt támogatja a hyalronsav és nátrium hyaluronát keveréke is.