Biola ageing
Fiatalodj velünk!

Aki fiatalos megjelenését szeretné megőrizni, úgy érezheti, hogy az élete, a szépsége kapcsán újra és újra  válaszút elé kerül. Ilyenkor az élet számtalan döntéshelyzetének egyike előtt állunk. Válasszuk-e a drámai módszereket, intenzív beavatkozásokat, esetleg sebészeti eljárásokat, hogy fiatalos külsőre tegyünk szert, vagy keressünk megoldásokat a természetes szépülés útján. 

Mint minden fontos döntés esetében, akkor tudunk megalapozottanválasztani, ha minél részletesebben tájékozódunk, ha információkat gyűjtünk, és felmérjük aktuális döntéseink rövid és hosszabb távú hatásait is. A bio, természetes szépségápolás útja számunkra nem egyszerűen lehetőség, sokkal több annál, küldetés. Küldetés, mely által a tudatos és természetes szépségápolás életformáját teremtjük meg. Ily módon is lehet a bőrünk 5-10 évvel fiatalosabb!


A természetes szépségmegőrzés jegyében tervezük és fejlesztjük kozmetikumainkat, ennek jegyében képezzük a hozzánk csatlakozó szakembereket, és ennek jegyében szépítjük vendégeinket. 

Így a BIOLA AGING egy olyan természetes szépségápolást támogató életstílus, melynek következménye a hiteles, fiatalos szépség elérése és megtartása. Fontos, hogy már 30 éves kor felett antioxidánsokkal, és bőrtápláló olajokkal, vitalizáló gyógynövénykivonatokkal, és vitaminokkal kívülről is segítsük a fiatalosabb, aktívabb bőrregenerációt és megfelelően hidratáljuk kívülről és belülről is a testünket.


Biola ageing téli szépségápolási termékajánló
Kevert vagy tág pórusok esetén is ajánlott arckrém, a téli időszakban ideális használata. Feszesítő hatású gyógynövények kivonatával készült, támogatja a bőr újrastruktúrálódását. Éjszakai arcápolóként is csodásan beválik.
Vitaminokkal, hyaluronsavval, magnézium és cink ásványi sókkal, olajokkal és növények tápláló kivonatával támogatja, hogy a szemkörnyéki bőr üdébb és kisimultabb legyen.
Sárga agyagot tartalmaz, támogatja a kevert, vagy vízhiányos, zsírhiányos bőr ápolását. Növényi kivonatai mérséklik a bőr öregedési folyamatait, értékes növényi olajai, és kivonatai a hidratációt és az üde, bársonyos bőr kialakulását segítik.
A BIOLA cég ránckisimító szakértője, amely sokoldalúan segíti a tápanyagokkal feltöltött üde, bársonyos bőr kialakulását. Az antioxidáns vitaminok, hyaluronsav és a gyógynövény kivonatok, növényi, és magolajok támogatják az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat. 35 éves kor felett időszerű a használata, mely során megtapasztalhatja látványos szépítő hatását.