Menü
Bevásárló kosaram

Bio rózsa és vanilia tonik - 200 ml

Bio rózsa és vanilia tonik - 200 ml
Bio rózsa és vanilia tonik - 200 ml

*vízhiányos, érzékeny bőrre *a gyógynövények kivonatai elősegítik a bőrregenerációt *alkoholmentes A bőrregenerációt elősegítő édesgyökér, kamilla, és galagonya termés, valamint bazsalikom kivonatát és C-, és E-vitamint tartalmaz.


Cikkszám: OLYS940HU200

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás*vízhiányos, érzékeny bőrre *a gyógynövények kivonatai elősegítik a bőrregenerációt *alkoholmentes

Vízhiányos, érzékeny bőrre gyógynövény kivonatokkal és hidratáló összetevőkkel készülő, a bőr felfrissülését és tonizálását támogató arcápoló tonik. A bőrregenerációt elősegítő édesgyökér, kamilla, és galagonya termés, valamint bazsalikom kivonatát és C-, és E-vitamint tartalmaz.

Alkalmazás: A tonikkal megnedvesített vattával áttöröljük az arc és dekoltázs bőrét, majd néhány perc hatóidő után az érzékeny bőr esetén vízzel leöblítjük. Professzionális arckezelés során a gyümölcssavas peelingezést követően a bőr pH-jának helyreállítását segíti.


*=ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

** = ellenőrzött biodinamikus mezőgazdasági termelésből 


Tanúsítja: Biodynamic Federation – Demeter International e. V.

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


07-05-19


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!