Menü
Bevásárló kosaram

Bio Máriatövis-csalán cleansing maszk - 100ml

Bio Máriatövis-csalán cleansing maszk - 100ml
Bio Máriatövis-csalán cleansing maszk - 100ml

A csalán pulp a gyógynövény kivonatokkal, valamint a B3-, és E-vitaminok, és az ásványi sók elősegítik a salaktalanítási mechanizmusokat a bőrben. Ezáltal támogatják a vitális, élénk bőranyagcserét és a feszesebb, üdébb bőrállapot kialakulását.

Cikkszám: BIOLA502HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: közepesen vastag rétegben felvisszük a kezelendő, megtisztított, nedves bőrfelületre, majd 18-20 perc után lemossuk. Professzionális használatra! Minden érett bőrtípusra ajánlható. A rövid ideig tartó bőrpír csak a megélénkült hajszáleres mikrokeringést jelzi.


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!