Menü
Bevásárló kosaram

Kövirózsa b. maszk - 100 ml

Kövirózsa b. maszk - 100 ml
Kövirózsa b. maszk - 100 ml

A fényérzékeny bőr (pigmentációs problémákkal küzdő bőrfelület esetén is) halványító-hidratáló és antioxidánsokkal feltöltő professzionális maszkja.

Cikkszám: BIOLA892HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás87 % ökológiai termelésből

A fényérzékeny bőr (pigmentációs problémákkal küzdő bőrfelület esetén is) halványító-hidratáló és antioxidánsokkal feltöltő maszkja. Arcra és testre is alkalmazható.


Alkalmazása: Közepesen vastag rétegben felvisszük a bőrfelületre, majd 17-20 perc kezelési idő után bő vízzel lemossuk. Az alkalmazását követően rövid ideig tartó átmeneti bőrpír keletkezhet, amely az intenzív hatóanyag bevitel következménye. Ezért csak kizárólag professzionális felhasználásra javasoljuk!


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


25-01-18


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!