Menü
Bevásárló kosaram

Bio bíbor kasvirágos fogkrém - 75 ml

Bio bíbor kasvirágos fogkrém - 75 ml
Bio bíbor kasvirágos fogkrém - 75 ml

  


Próbáld ki a Bio bíbor kasvirágos fogkrém nyújtotta kíméletes, mégis hatékony tisztítást! A fogínyápoló készítmény gyógynövény kivonatokkal segíti a teljeskörű regenerációt, illóolaj komponensei révén pedig közreműködik a legideálisabb szájhigiénés állapot megteremtésében és fenntartásában. Rendszeres alkalmazásával mérsékelhető a lepedék, illetve fogkőképződés, egészségesen szép fogínyünk lehet. Ismerd meg a természetes szájápolás gyöngyszemét, amely S.L.S mentes és nem tartalmazó fluort sem!  

Cikkszám: BIOLA822HUEN75

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás


Miért ajánljuk a Bio bíbor kasvirágos fogkrém használatát?

Bioaktív alkotóelemekkel, gyógynövény kivonatokkal segíti a gyulladt íny regenerációját, és friss leheletet biztosít. Bíbor kasvirág, borsmenta és kamilla, pemetefű kivonatai, továbbá az E-, és B5 vitaminok által közreműködik a szájnyálkahártya és az íny regenerációjában. A eukaliptusz, citrom és menta illóolajok egy üde és optimális szájhigiénés állapot megteremtésében játszanak szerepet. Gondosan összeválogatott komponenseivel a hosszantartó friss lehelet garantált. 

Javasoljuk   fog- és ajakápolás    termékkörünket, amelyből bioaktív hatóanyagokban gazdag ajakbalzsamot is beszerezhetsz! 


Az ideális szájápolás körülményei 

A megfelelő tisztítás alapja a helyes fogmosási gyakorlat, a rendszeresség, illetve a tudatosan megválasztott gyógynövényes fogápoló készítmény. A biokozmetikum minősítésű bíbor kasvirágos fogkrémünk kizárólag növényi alkotókat tartalmaz, melynek további előnye, hogy nem tartalmaz fluort és S.L.S összetevőt sem. Kifejezetten ajánlott gyulladt, sérült íny esetében is.

A holisztikus szemléletű, biológiai fogorvosok egyik "kedvenc" összetevője a hidroxiapatit. Ebben a fogkrémben is megtaláljátok a hidroxiapatitot, ami egy a fogzománcban is megtalálható ásványi anyag, fogkrémekben alkalmazva remineralizálja a fogzománcot, erősítve a fogakat és csökkentve a fogérzékenységet. Ezenfelül kíméletesen tisztít és segít megelőzni a fogszuvasodást. Így a hidroxiapatitos fogkrémek, más fantasztikus hatóanyagokkal együtt nemcsak erősítik a fogakat, de kíméletesen ápolják is őket, miközben megelőzik a fogszuvasodást.

Gyógynövény kivonatai támogatják a szájüreg regenerációját, kíméletesen, mégis hatékonyan gondoskodnak a tiszta felületű, kellemes érzetű fogakról és az üde leheletről. 

Naponta kétszer körülbelül borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére! Oszlasd el egyenletesen a fogak felszínén, illetve közöttük alaposan eldörzsölve, az ínyt is átmasszírozva, majd öblítsd ki kétszer!


A Bio bíbor kasvirágos fogkrémünk tanúsított biokozmetikum.

Összetevők/INGREDIENTS (INCI): AQUA, ECHINACEA PURPUREA EXTR.*, LINUM USITATISSIMUM S. EXTR.*, CHAMOMILLA RECUTITA FL/ST EXTR.*, MENTHA PIPERITA H. EXTR.*, MARRUBIUM VULGARE EXTR.*, CALCIUM CARBONATE, HYDROXYAPATITE, HELIANTHUS TUBEROSUS EXTR.*, GLYCERIN*, XYLITOL, COCO GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, SODIUM BICARBONATE, MENTHOL*, CITRUS LIMON P. OIL (LIMONENE, CITRAL, GERANIOL)*, POTASSIUM SORBATE, MAGNESIUM SULFATE, ZINC SULFATE, MENTHA SPICATA OIL (LIMONENE)*, POTASSIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, EUCALYPTUS GLOBULUS L. OIL (LIMONENE)*, ASCORBIC ACID, PANTOTHENIC ACID, SPINACIA OLERACEA L. EXTR.*

* = ellenorzött ökológiai termelésbol származik/
from certified organic farming

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.

13-11-17

  

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

16 Apr Hidroxiapatit: A fogak védelmezője
0 2885
A fogápolás terén is folyamatosan jelennek meg újabb és újabb ígéretes összetevők, amik hatékonyabb védelmet és ragyogóbb mosolyt ígérnek. A hidroxiapatit az egyik legújabb sztár a fogkrémekben, de mi is ez pontosan, és mitől olyan különleges? A hi..
12 Apr Tudatosan természetes szájápolás biokozmetikumokkal
0 435
A tudatos bőrápolás egyik fő alapelve, hogy mindig ellenőrizd le az INCI/összetevőket és ha kockázatosabb összetevőket látsz rajta, hagyd a fenébe! A hétköznapi életben van több szervezetünket terhelő, igénybevevő szennyeződési forrás. Ne fokozzuk a ..