Menü
Bevásárló kosaram

Bio orchidea recovery krémpakolás - 100 ml

Bio orchidea recovery krémpakolás  - 100 ml
Bio orchidea recovery krémpakolás - 100 ml

Érett-kombinált bőr tápanyaghiányos külső területére, a víz- és zsírhiányos bőr bőrtápláló, hidratáló, a fiatalosabb bőrállapot kialakulását elősegítő hatóanyagokban gazdag professzionális krémpakolás.

Cikkszám: BIOLA936HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Bőrtápláló-hidratáló, a fiatalosabb bőrállapot kialakulását elősegítő hatóanyagokban gazdag krémpakolásként használjuk. A bőrfeszesítő arckezelések során az érett-kevert bőr tápanyaghiányos külső területére, valamint a víz- és zsírhiányos bőrre javasoljuk.

Alkalmazása: Közepesen vastag rétegben felvisszük az arc-, nyak- és dekoltázs területére, majd 20-25 perc hatóidő után a felesleget bemasszírozzuk a bőrbe.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


09-05-19


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!