Menü
Bevásárló kosaram

Bíbor kasvirág masszázskrém - 100 ml

Bíbor kasvirág masszázskrém - 100 ml
Bíbor kasvirág masszázskrém - 100 ml


A kissé vízhiányos, kevert és zsíros bőr masszázsához ajánlott masszázskrém. Szilikon olaj és kőolaj ipari anyagoktól mentes professzionális masszázskrém, amely szintetikus illatanyagokat sem tartalmaz, és elősegíti az érzékeny bőr regenerációját, nyugtatását és hidratálását. 

Cikkszám: NAP836HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

A kissé vízhiányos, kevert és zsíros bőr masszázsához ajánlott masszázskrém. A hidratációt támogató lenmag-és chiamag kivonatot, aloe juice-t, pequi olajat, tartalmaz. A bíbor kasvirág kivonata, valamint a Tamanu és Pequi olajok a bőr természetes védekező képességét támogató, gyulladáscsökkentő hatóanyagairól ismertek, ezáltal előnyösen támogatják a bőrregenerációt. •

Alkalmazása: A krémet közepesen vastag rétegben felvisszük, majd a 20 percig tartó masszázs során néhány csepp NUTRIMAX A.A. OLAJKEVERÉK rápótlást ajánlunk, valamint után nedvesítést javaslunk. •Kőolaj és szilikonolaj mentes ternék, ezért csak növényi olajjal javasoljuk az olajutánpótlást! • PROFESSZIONÁLIS ALKALMAZÁSRA! • A CORVIN KÖZ OKTATÁSI KÖZPONT szakipari javaslatai alapján fejlesztve és tesztelve szakképzéshez is ajánljuk.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

23-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!