Menü
Bevásárló kosaram

Bio dx control arctisztító tej - 100 ml

Bio dx control arctisztító tej - 100 ml
Bio dx control arctisztító tej - 100 ml

Professzionális felhasználású arclemosó és sminkeltávolító érzékeny, rozaceás és száraz bőrre. 

Cikkszám: BIOLA929HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás*érzékeny, rozaceás és száraz bőrre * kíméletes sminkeltávolító

Kíméletes arclemosó és sminkeltávolító arctej érzékeny, száraz és rozaceás bőrre.

Alkalmazás: a megnedvesített vattára 2-3 cm3 arctejet pumpálunk, majd áttöröljük a tisztítandó bőrfelületet, ezután nedves vattakoronggal letisztítjuk a szemkörnyéket és a problémás bőrterületet, majd bő vízzel leöblítjük. Neemfa levél- kivonattal és az Andiroba olajával készül, a Demodex által érintett bőrterület megfelelő higiénés egyensúlyának támogatására.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


18-01-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!