NAP922HU100 Orchiedea & Levendula krémpakolás
Az Ön kosara üres!
Célcsoport:
Érett, fokozottan mélyrétegi vízhiányos (dehidratált) és zsírhiányos (alipikus) bőr.
Felhasználási
javaslat:
A mélyrétegi vízhiányos (dehidratált) és zsírhiányos (alipikus) bőrtípus tápanyagfeltöltő, regeneráló, krémpakolása, amely mérsékli a bőr fáradtságának jeleit.
Milyen főbb növényi
összetevők találhatók a termékben?
A bőrlágyító, rugalmasító, mélyen tápláló jojoba -, szőlőmag - és szilvamag olajok, valamint a TEWL gátló kakaó -, shea - és tucumavajak segítik a bőr hidrolipid rétegének megújulását, a bőr mélyreható védelmét. Az antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő hatású anyagokban gazdag orchidea kivonat serkenti a hámszövet regenerációját, valamint erőteljes hidratáló és bőrlágyító tulajdonságokkal rendelkezik. A fehér fagyöngy és az ázsiai ginzeng kivonatai a bór sejtanyagcseréjének fokozása és az oxigénellátás növelése által járulnak hozzá a bőrfáradtság tüneteinek mérsékléséhez, azonkívül elősegítik a bőr textúrájának javulását. A kalabafa gyulladáscsökkentő hatású olaja nyugtatja az érzékeny bőrt, emellett serkenti az új, egészséges bőrsejtek létrejöttét és javítja a bőr rugalmasságát. A vaníliakivonat antioxidáns, antibakteriális és bőrnyugtató hatásával segít lassítani az öregedés látható jeleit. A hibrid levendula illóolaja antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatású, valamint gyorsítja a sebgyógyulást.
Alkalmazása:
Közepesen vastag rétegben felvisszük a kezelendő bőrfelületre, majd 20 - 25 perc hatóidő után a felesleget letöröljük, vagy bemasszírozzuk a bőrbe.
saját fejlesztésű Magyar termékek
sok hazai növényi hatóanyaggal
több mint 37 éves fejlesztői tapasztalattal
több mint 450 féle gyógynövény kivonat, növényi olaj, gyümölcs, és zöldség felhasználásával készülnek
DR. GYOVAI VIOLA
okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa
ajánlásával
"A gyógynövényekből az emberek számára a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni,
azért, hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák."
A termékek receptjeinek megalkotásánál ez lebegett a szemem előtt.