Kezelés Záró Krémeket keresel? Nálunk széles a választék minden bőrtípusra egyedi összetétellel!

Naturissimo Professional termékek mindegyike mentes a szintetikus illatanyagoktól és parabénektől.  Összes kozmetikai termékünk pálmaolaj mentes az esőerdők megóvása és a környezetünk védelme érdekében.

BIOLA Professional termékcsalád összes kozmetikai terméke a Biokontroll Hungária által tanúsított biokozmetikumok. Széles választékunkból a Vendéged bőrtípusának kiválaszthatod a legmegfelelőbbet.

Az EVERYOUNG Professional márkához tartozó kozmetikumaink a BDIH/IONC COSMOS standard szerint tanúsított kozmetikai kezelés záró krémjeink lifting hatású, hidratáló és nedvességmegkötő hatóanyagokban gazdag krémek.

Olyan krémre vágysz, amely mentesít az irritációktól, annak érdekében, hogy az érzékeny, szenzitív bőröd is hálásan fogadja majd a mindennapos kényeztetést?

Könnyen felszívódnak hidratálják és vitalizálja az arc érzékeny bőrfelületét.

A fiatalosan üde bőrállapot kialakulását segítik elő zárókrémként és antioxidáns vitaminokkal táplálják a bőrünket: Így kipihentebb bőrállapot alakulhat ki a kozmetikai kezelés végére!

Zárókrémjeink maximális ápolást nyújtanak a bőrödnek, amire ebben a helyzetben szükséged van!

Öko Tipp: Vásároljunk a helyi termelői piacokon és a helyi gyártóktól, mert így a helyi gazdaságot támogatjuk és annál marad a haszon többsége, aki ténylegesen megtermelte és elállította a terméket továbbá a rövidebb szállítási utak miatt, a légszennyezés csökkentéséhez is hozzájárulunk, valamint az általános környezetterhelés is kisebb lesz.