Hajtápláló Szérumunk: A haj vitális növekedését elősegítő bioaktív hatóanyagok koncentrátuma. Moringa, tamanu és Borago olajok, valamint multivitamin komplex segítik a hajszálak táplálását. A búzafűlé, kocsord, bíbor kasvirág és az édesgyökér kivonata támogatja a bőrregenerációs folyamatokat.

Hajfény Balzsamunk: Csillogással, lágysággal és egyben jobb tartással bíró frizurára vágysz? Itt a nagyszerű BIO JOJOBA HAJFÉNY BALZSAMUNK, amely az ép hajszálak képződését elősegítve, a természet erejére támaszkodva nyújtja mindezt a hajadnak. Ellenállóbbá és erősebbé teszi a hajkoronádat a külső környezeti hatásokkal szemben. A haj kifésülését megkönnyíti, ha a Bio Narancs-jojoba hajfény spray-vel átfújjuk a haj alsó harmadát.

Hajfény Spray termékünk: Rugalmas, csodásan fénylő hajfürtökre vágysz, zsíros érzet és elnehezedő hajszálaktól mentesen? A BIO NARANCS - JOJOBA HAJFÉNY SPRAY biztosítja számodra a könnyed érzést, a maximális ápoló és regeneráló hatás mellett. Rendszeres használatával gondoskodhatsz frizurád tökéletes megjelenéséről, hiszen erősebb, dúsabb és lágyabb hajkoronát eredményez. Ints búcsút a töredezett hajvégeknek! Ahhoz, hogy erős, gyorsan nővő, hosszú hajunk legyen, érdemes extra támogatást adni fejbőrünknek és a hajunknak! Fenséges illatával és komplex hatóanyagaival erre vállalkozik a bio narancs-jojoba hajfény spray!

Szempilla és Szemöldök Repair Szérum: Csábítóan Hosszú és Erős Szempillákért! A vásárlói visszajelzések alapján nagyon jól bevált a szemöldök és szempillák szálainak táplálására és visszanövesztésére. Két hónapnyi mindennapos esti használata mindenkinél szép eredményt hozott!

Moringa, tamanu és Borago olajok, valamint multivitamin komplex segítik a szőrszálak táplálását. A szemvidítófű, búzafűlé, bíbor kasvirág és az édesgyökér kivonata támogatja a bőrregenerációs folyamatokat. NEM tartalmaz hormonális hatóanyagot!


Öko Tipp: Ültess Méhbarát virágokat! 

Dúsan virágzó, színes virágokkal teli kertet hozhatsz létre, ami a méheket és más beporzókat is vonzza. A levendula, a napraforgó és a vadvirágok mind-mind fantasztikus választások, a szorgos méhek is imádni fogják őket!