Menü
Bevásárló kosaram

Biola hírek és blog

Értesüljön az újdonságokról, tájékozódjon a témáink közt!

Hírek

06 Oct Mezoterápiához és Dermarollerhez használható kozmetikai szérumok bemutatása
Livi 0 1996
Kedves Kozmetikusok! Szeretettel Várunk Benneteket az ingyenes szépségszakmai rendezvényünkön. Mezoterápiához és Dermarollerhez használható professzionális (szakipari) felhasználású kozmetikai szérumok bemutatása történik. Időpont: 2022. November 7. ..
04 Oct Tudj meg mindent a GLAMOUR napokról!
Livi 0 1309
Idén októberben is GLAMOUR-napok a BIOLÁ-nál.Vásárold meg kedvenc termékeid extra kedvezményes áron október 6. és 9. között! Ebből a cikkből megtudhatsz minden információt az októberi GLAMOUR-napok kapcsán. Mi a pontos dátuma az őszi GLAMOUR-napoknak..
27 Jun Hamarosan újra készleten a bio fizikai fényvédőink!
teszt 0 1360
Kedves Vásárlóink! Habár mi mindent megpróbáltunk, sajnos most nem jött össze, de szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy rajtunk kívülálló okok miatt nem elérhető jelenleg a BIO fizikai fényvédőink egy része (itt linkeljük a kategória weboldalát). A j..
29 Mar Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott...
0 2761
Családi vállalkozásunk támogatói emléklapot kapott a Szépész Kupa Országos Versenyen 2022. évben.Vásárolja meg Ön is erre a linkre kattinva a versenyzők által használttermékeket közvetlenül a Gyártó cég webáruházából!..
24 Mar A sokat hallott anti-ageing a bőrápolásban.  De mit is takar ez pontosan?
0 3884
Ahhoz, hogy az évek múlásával is jól nézzünk ki és jól is érezzük magunkat a bőrünkben, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testedzés mellett a következetes természetes bőrápolás az, amire szükségünk van. Mi is pontosan az öregedésgátlás, azaz ..
14 Feb BIOLA kozmetika kereső
0 3783
BIOLA referencia kozmetikák professzionális arckezelései Magyarországon fejlesztett és gyártott tanúsított biokozmetikumokkal. Következő hivatkozásra kattintva vannak a legközelebbi BIOLA referencia kozmetikák:  https://biola.hu/index.php?rout..
Tételek: 1 - 6 / 14 (3 oldal)